Otthon

Hogyan védekezzünk stílusosan a hideg ellen?

Úgy érzem, hogy itt az ideje lecserélni a jelenlegi radiátorainkat, és szerintem hamarosan ti is hasonlóan fogtok érezni, amint lejjebb görgettek… 🙂 Igazán különleges kiegészítői lehetnek az otthonunknak, bármelyik helyiségbe is kerüljenek. Ha egy ilyen antik hatású fűtőtest kerül a szobába, egyből ünnepélyes lesz a hangulat. Tökéletesen illeszkedik a vidékies elképzelésembe a maga eleganciájával, a burkolatok, a fa, a kő, a tégla, a koptatott bútorok, natúr textilek mind kiváló társai lehetnek a meghitt otthon kialakításában.

 

Nagy rajongója vagyok az öntöttvas radiátoroknak, ha nincs kályha, aminek nekidőlhetek, és ezek a darabok elvarázsoltak. Sőt! Némelyik még más funkcióval is bír, ugyanis amellett, hogy gyönyörű dekorációi a szobának, még melegen is tartják az ételt. Kell egy ilyen! 🙂

Egy kisebb vagyon lenne, ha az ember szeretne ilyen radiátorokat tenni a lakásába, de szerintem érdemes több helyen érdeklődni vásárlás, megrendelés előtt, mert a jelek szerint egyre nagyobb igény van rá.

Már csak azt kell eldönteni, milyen színű legyen!?

 

Képek forrása: Pinterest

Ha tetszett Nektek ez a bejegyzés, vagy szeretnétek hasonlót olvasni, osszátok meg, és kövessetek bennünket a Facebook, Instagram, Pinterest oldalunkon, YouTube csatornánkon! Csatlakozzatok zárt Facebook csoportunkhoz, amit ezen a néven találtok meg: Country élet- vidéki stílus, ahogy mi látjuk!




Te mit gondolsz erről? :)