Otthon,  Régiből újat

Így készíts gyorsan új akasztót a fürdőbe!

A fürdőszobai akasztónk bemondta az unalmast, ezért kellett egy extra gyors megoldás, hogy a kéztörlőnek megfelelő helye legyen továbbra is. Ehhez adott volt egy régi mosolygós akasztó, amit találtam, és hamar felaplikáltam a falra. Ezzel csak egy baj volt, mégpedig az, hogy egyáltalán nem illett bele a fürdőszobai környezetbe. Nem hagyhattam így, muszáj volt újraterveznem. 🙂  Ha kíváncsiak vagytok rá, hogyan tudtok egy régi akasztót gyorsan új ruhába öltöztetni, görgessetek lejjebb!

Természetesen a fürdőszoba is vidéki hangulatban pompázik nálunk, és ehhez kellett kitalálnom egy helyes tartót. A vidéki stílus nagyon kedveli az apró virágmintákat, és szerencsére még volt elfekvőben egy csöpp rózsás szalvétám, amit mintha ide találtak volna ki. Ugyanez a minta van a kaspón is, így teljes a harmónia.

Ha szeretnétek elkészíteni, a következőkre lesz szükségetek:

  • egy régi akasztó
  • csiszoló papír
  • akril festék
  • gyertya
  • decoupage ragasztó
  • szalvéta
  • ecset és szivacs

A folyamat:

A régi akasztót lecsiszoltam, majd átkentem egy réteg barna festékkel. A barna színre azért volt szükség, mert ez köszön majd vissza csiszolás után. Miután megszáradt, gyertyával bekentem, majd kétszer átmentem rajta fehér festékkel. Kiválasztottam a szalvétát, és decoupage ragasztó segítségével felvittem az akasztó teljes felületére. Később plusz egy réteget húztam rá.

Nekem nagyon tetszik ez a kis kecses, romantikus végeredmény. Úgy döntöttem, csinálok belőle többet is, mert imádom ezekkel az apró kiegészítőkkel feldobni a lakást.

 

A bejegyzés saját fotókat tartalmaz.

Ha tetszett Nektek ez a bejegyzés, vagy szeretnétek hasonlót olvasni, osszátok meg, és kövessetek bennünket a Facebook, Instagram, Pinterest oldalunkon, YouTube csatornánkon! Csatlakozzatok zárt Facebook csoportunkhoz, amit ezen a néven találtok meg: Country élet- vidéki stílus, ahogy mi látjuk!

Szerencse, hogy mindig van mit felújítani! Éljen a sok kramanc!

 




Te mit gondolsz erről? :)